TEL: +31 (0)35-6246615 EMAIL: INFO@RUBBERBV.NL

 

In 1949 zijn 2 bevriende collega’s het bedrijf begonnen. De heren Driessen en Serno werkten samen bij een rubber-groothandel in Amsterdam , waar het niet zo goed mee ging. Zij besloten toen samen verder te gaan in Hilversum, en een groothandel te gaan beginnen. Met een zeer klein startkapitaal zijn ze begonnen, en door hun enthousiasme en vakkennis is de zaak gestaag gaan groeien.

In de jaren 50 kwam Serno jr. er bij, en later ook nog Driessen jr, waarbij we dus een echt familiebedrijf werden. Ondertussen zit er nu de 3e generatie in, ondergetekende werkt alweer ruim 20 jaar met plezier bij Rubber BV.

Jarenlange samenwerkingsverbanden met o.a. Saint Gobain Verneret en Raumedic en diverse andere toeleveranciers zorgen voor een constant kwaliteitsaanbod. Ons aanbod in rubber en kunststoffen is zeer divers en voor vele toepassingen geschikt

Wij zijn er trots op dat wij ons leverancier mogen noemen van alle universiteiten in Nederland, en door de diverse samenwerkingsverbanden gaan onze producten wereldwijd.

Door de kleinschalige opzet, zijn wij gewend om snel en flexibel te reageren, en zijn wij er nog echt voor onze klanten. Wij gaan mee met onze tijd, maar behouden de ouderwetse service.

Ons volledige team bestaat uit mevrouw Sigrid Wimmers (verkoop binnendienst) en John Westgeest